Buy website traffic cheap

Op zaterdag 29 september gaat in de kleine zaal van het Zaantheater de voorstelling‘ Sekstips, wat je van nichten leren kan’ in première. Een paar jaar geleden was de voorstelling ook al eens te zien in de theaters, maar het is hoog tijd voor een volgende ronde.

Als ‘huismiep’ Laura op een maandag op het station in Haarlem staat ontmoet ze daar Alex. De twee raken aan de praat en Laura is al snel geïntrigeerd door de homoseksuele Alex. Hij houdt er een totaal andere levensstijl op na dan dat zij kent. Laura is samen met Bram, die meer geïnteresseerd is in kruiswoordpuzzels dan in haar. En daarnaast gaat de was en het smeren van boterhammen voor de kinderen ook gewoon door tijdens haar dagelijkse sleur. Seks vindt ze vreselijk overschat. Daar is Alex het natuurlijk niet mee eens, want hij is gek op seks. Hij doet het het liefst zo vaak mogelijk en waar maakt hem niet uit. Alex ziet Laura als een nieuw project en wil haar leven graag wat spannender maken, zeker op seksueel gebied. Goed advies is nooit weg natuurlijk. Zal Laura wat opsteken van zijn uitgebreide sekstips?

Alexandra Alphenaar en Theun Plantinga hebben een fijne chemie samen en vullen elkaar geheel aan op het podium. De naïviteit van het karakter van Alphenaar gaat goed samen drukke en ietwat hysterische rol van Plantinga. Veel scènes kunnen dan ook rekenen op gelach en zullen voor menigeen wellicht herkenbaar zijn. De scène waarbij ze samen op de bank zitten na een mislukte date van Laura is zeer geestig.

SexTips Theun Alexandra foto Andy Doornhein 4470

Hilariteit alom als Theun Plantinga zonder gene de ene na de andere sekstip uitvoerig behandeld. Zo kan je seks ook best vergelijken met kunst. De ene houdt van Van Gogh, de andere van Gauguin. Een vergelijking waar Plantinga een uitgebreide demonstratie bij geeft. En natuurlijk komt ook de penis voorbij. Want weet Laura wel hoe ze daarmee om moet gaan? Er wordt een banaan tevoorschijn gehaald en terwijl Laura alles ijverig opschrijft, geeft Plantinga een showtje weg waar de zaal van stil valt. Ik vraag me stiekem af hoeveel mensen deze tips toch een keer gaan uitproberen thuis... Maar ondanks dat het onderwerp seks best beladen kan zijn, is dat in deze voorstelling helemaal niet het geval. Naast sekstips bevat de voorstelling vele andere elementen, zoals liefde, vriendschap en onzekerheden.

SexTips Theun Alexandra foto Andy Doornhein 4533

De voorstelling wordt ondersteund door een aantal kleine liedjes die laten horen dat Plantinga en Alphenaar beschikken over mooie en warme stemmen. En deze kleinschalige voorstelling is er eentje die gegarandeerd zorgt voor een plezierige avond. Leuk om samen met je vriendinnen te bezoeken, of gewoon gezellig met je partner. Wie weet steek je er wat van op. 😉 Dus gaan met die banaan!

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.homemadeproductions.nl/sekstips