Buy website traffic cheap

Ben jij een gepassioneerde cultuurliefhebber en wil je graag je steentje bijdragen aan het bruisende theaterleven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor 40-45, de Musical zoeken we in samenwerking met KEES cultuurvrijwilligers enthousiaste vrijwilligers (18+) die deel uit willen maken van het theaterteam in een gloednieuw theater in de Midden Nederland Hallen in Barneveld!

40-45, de Musical zit vol spectaculaire scènes die je adem zullen benemen. De musical vertelt het verhaal van Dirk en Louis. Twee broers die na het bombardement van Rotterdam elk een andere kant van de strijd kiezen en hierdoor lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Door de rijdende tribunes in de grote hal van 70m bij 70m, maar ook door de individuele koptelefoons wordt het verhaal op een heel bijzondere manier verteld. Hierdoor kijk je als publiek het ene moment naar een groots spektakel met 80 acteurs op het toneel, het volgende moment zit je midden in een intieme scène tussen 2 acteurs. Een unieke ervaring!

WAT DOET EEN THEATERVRIJWILLIGER BIJ 40 - 45, DE MUSICAL?

Het team van theatervrijwilligers speelt een essentiële rol in het succes van onze show. Zo heet jij onze gasten welkom bij de kaartcontrole - we ontvangen ruim 1700 gasten per avond - of zorg jij voor het ontvangst en de veiligheid op een van onze 8 rijdende tribunes.

Daarnaast werk je samen in een enthousiast team van vrijwilligers in een nieuw theater. Je krijgt de kans om waardevolle ervaring op te doen in de wereld van theaterproducties.

Klinkt dit als iets voor jou? Meld je dan vandaag nog aan en word onderdeel van ons fantastische team!

PAST DIT BIJ MIJ?

· Je bent enthousiast over gastvrijheid en je hart gaat sneller kloppen bij deze nieuwe productie. Wij zorgen voor een leuke hospitality training, dus ook zonder ervaring ben je meer dan welkom.

· Je bent flexibel, proactief en gemotiveerd om bij te dragen aan het succes van onze shows. Je hebt een positieve houding en bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

· Als vrijwilliger vragen wij jou om ten minste 1 show per week beschikbaar te zijn. Wil je meer? Dat kan zeker!

· Idealiter ben jij op een weekenddag beide shows beschikbaar (matinee en avondvoorstelling).

· Het is belangrijk dat je op eigen gelegenheid naar het theater kunt komen en ook ’s avonds zelf weer thuis kan komen. Zo woon jij bijvoorbeeld in de regio Barneveld, Utrecht, Amersfoort, Ede, Veenendaal of Apeldoorn.

WAT KRIJG JIJ VAN ONS?

· Als theatervrijwilliger krijg je een vrijwilligersvergoeding. Hierbij houden wij rekening met het maximaal wettelijk te verdienen bedrag.

· Als je met de auto naar het theater komt, krijg je parkeergelegenheid op locatie.

· Voor ieder gewerkt dagdeel krijg je bij ons een maaltijd (warm en/of koud).

· Je maakt deel uit van een groot team in een nieuw theater in Barneveld.

Enthousiast geworden? Of ken je iemand bij wie dit op het lijf geschreven staat? MELD JE AAN

Via bovenstaande button kan jij je aanmelden als theatervrijwilliger. Voor vragen mag je contact opnemen met Frederique Smit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.