Buy website traffic cheap

Theater Walhalla breidt uit met Metro Walhalla

Theater Walhalla op Katendrecht in Rotterdam breidt uit met een nieuwe theaterzaal: Metro Walhalla. In een kersvers aangelegde kelder onder Kantine Walhalla wordt gebouwd aan een nieuwe ontwikkelplek voor Rotterdam-Zuid. Metro Walhalla wordt voor jong en oud, voor Zuid, voor alle Rotterdammers en voor alle liefhebbers van spannende cultuur.

Over Metro Walhalla
Metro Walhalla wordt een nieuwe plek, waar straks bijna alles kan. De lampen worden gericht op theatermakers, performers, comedians, muzikanten, verhalenvertellers en andere artiesten. De sfeer wordt intiem, bruisend en vrolijk, artistiek en laagdrempelig, open en warm.

Om dat voor elkaar te krijgen werkt een hele ploeg van architecten, aannemers en bouwvakkers al maanden aan het uitgraven van de kelder. Maar voordat de zaal kan worden opgeleverd, moeten een lift, trappen, een podium, toiletten, alle theatertechniek en een bar gerealiseerd worden.

Start crowdfundingcampagne
De ruwbouw voor Metro Walhalla is inmiddels opgeleverd. Om ook de inrichting te kunnen financieren start Theater Walhalla met een grote crowdfundingsactie, waarmee men € 85.000 hoopt op te halen.

Donateurs kunnen bijdragen aan de actie door geld te storten via voordekunst.nl/metrowalhalla. Hoe hoger het bedrag, hoe groter de tegenprestatie. Zo kan men een ticket kopen voor de openingsavond, een huiskameroptreden van De Tunes kopen, een eigen feest in de nieuwe zaal organiseren of een persoonlijk gedicht ontvangen van stadsdichter Elfie Tromp. Het is ook mogelijk om te doneren zonder tegenprestatie

In de campagnevideo geven presentator Winfried Baijens en Walhalla directeur Harry-Jan Bus bezoekers vast een kijkje in de kelder waar Metro Walhalla hopelijk in 2025 haar deuren opent.

Kijk op voordekunst.nl/metrowalhalla voor meer informatie.