Buy website traffic cheap

Hoewel bij het gereedmaken van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze internetsite. Bepaalde verwijzingen in deze internetsite voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover wij geen controle hebben. Wij dragen dus ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie uit die bronnen. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze internetsite komen uitsluitend toe aan Muziek & Theaterparadijs of haar toeleveranciers. Behoudens de in of krachtens de Auteurswet 1912 gestelde uitzonderingen, mag niets van deze website worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Muziek & Theaterparadijs. Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen te worden gericht aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


PRIVACYVERKLARING
Uithoorn 5 mei 2018

www.theaterparadijs.nl is een onderdeel van de werkzaamheden van Fotografie Andy Doornhein.
Op www.theaterparadijs.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze  gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Fotografie Andy Doornhein gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze  gegevens worden zo veel mogelijk  geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

www.theaterparadijs.nl maakt gebruik van Clicky Web Analytics, Google Adwords en Google webtools om bij te houden hoe  gebruikers de websitegebruiken en hoe  effectief www.theaterparadijs.nl bij Google zoekresultaatpagina’s is.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Clicky Web Analytics en Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. Google Adwords gebruikt cookies om relevante advertenties te vertonen.
Clicky Web Analytics gebruikt deze informatie om bij te houden hoe  onze  website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Fotografie Andy Doornhein te kunnen verstrekken. Deze gegevens worden door Clicky Web Analytics niet verstrekt aan derden.

Fotografie Andy Doornhein neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies,  onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging  tegen te gaan. www.theaterparadijs.nl maakt gebruik van een  betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. 

Als u de indruk  heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien  u meer informatie wenst over de beveiliging van door www.theaterparadijs.nl verzamelde gegevens, neem dan contact met Fotografie Andy Doornhein op via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.theaterparadijs.nl is een  website van Fotografie Andy Doornhein.

Fotografie Andy Doornhein is als volgt te bereiken:

Korenbloem 58
1422 KS  Uithoorn
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 34385475

Telefoon: 0031 6 38115429 

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.