De voorstelling gaat beginnen, de gordijnen zijn nog dicht maar één voor één komen de actrices voor het gordijn op het toneel te staan. Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier en Trudy Labij gaan als Coby, Beatrijs en Annetje op sollicitatiegesprek bij eigenaar Bastiaan van het fastfoodrestaurant Gourmet Oase. Het publiek wordt er al gelijk bij betrokken, want Bastiaan, gespeeld door Jelle Mensink, staat midden in de zaal. De drie totaal verschillende dames op leeftijd worden alle drie aangenomen. De bedoeling is het filiaal draaiende te houden en winst te maken. Van werken komt echter niet zo veel terecht. Er wordt door de dames veel gekletst. Naast de alledaagse dingen worden ook actuele zaken, zoals de positie van ouderen, de aow, depressie, aftakeling en mantelzorg besproken.

Al snel blijkt het restaurant niet rendabel te kunnen blijven en wordt er gekeken of er op een andere manier verder gegaan kan worden. Coby heeft goede ideeën om het eten van het restaurant aan te pakken, maar dit past niet in het concept van het fastfoodketen. Er wordt besloten een boek te schrijven over vallen en opstaan. Of dit nu ook het succes is? De dames hebben hier hun twijfels over als blijkt dat Bastiaan in het boek veel persoonlijke dingen over de vrouwen heeft geschreven. Er wordt besloten het boek toch uit te geven.

De actrices weten het publiek van begin tot eind in de komedie mee te nemen en aan het lachen te krijgen met hun grappen en gesprekken. Vooral het telefoongesprek van de dames met het hoofdkantoor in Amerika leidt tot veel hilariteit in de zaal. Een kleine wijziging in de rekwisieten op het toneel, het dimmen van het licht en muziek zorgen voor een mooie overgang naar een volgende scène. Een leuke komedie van Hummelinck Stuurman Theaterproducties, voor wie een avondje lachen wil.

Rolverdeling:
Annetje: Trudy Labij
Beatrijs: Ingeborg Elzevier
Coby: Carry Tefsen
Bastiaan: Jelle Mensink

Voor meer informatie: www.hummelinckstuurman.nl