Geen Paniek! De hilarische zomerkomedie

Een topcast met o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok, Dick van den Toorn, Guy Clemens en Wendell Jaspers speelt in de nieuwste DeLaMar zomerkomedie Geen paniek! (Noises off). Geen paniek! is een komedie over een klucht; een hilarische toneelslapstick over een groep acteurs en hun leven voor én achter de schermen.

In Geen paniek! zien we de generale repetitie en een deel van de tournee van de klucht Niets aan. Het loopt niet zoals het zou moeten; ruziënde acteurs, een gefrustreerde regisseur, geheime relaties en een wankel decor. De klucht bezwijkt onder de druk van artistieke, emotionele en financiële problemen. Geen paniek! is de ultieme zomerkomedie met heel veel deuren en rekwisieten, opkomsten en afgangen en een hoge grapdichtheid.

De theaterhit van Michael Frayn is in verschillende versies over de hele wereld te zien geweest en beleefde in 2016 een zeer succesvolle revival op Broadway, die maar liefst vijf Tony Award nominaties ontving. Frayn slaagt er met zijn meesterhand in om een lawine aan misverstanden en mislukkingen te creëren, waarin ten slotte iedereen letterlijk en figuurlijk over elkaar heen dondert.

Rolverdeling
Kitty van Veen: Tjitske Reidinga
Victor Lemaire: Peter Blok
Olivier Treffers: Dick van den Toorn
Frederik Tol: Guy Clemens
Sandra Smitshuijzen: Wendell Jaspers
Joris van Rijckevorsel: Peter Bolhuis
Bibi Pasman: Johanna Hagen
Merel Taets van Amerongen: Pauline Greidanus
Tom de Groot: Justus van Dillen

Kijk hier voor meer informatie en kaarten.