‘And Then There Were None’ - Een toneelstuk van Agatha Christie door Leiden English Theatre

In december 2021 voert Leiden English Theatre (LET) ‘And Then There Were None’ van Agatha Christie op. ‘And Then There Were None’ is een bekend toneelstuk gebaseerd op de roman van dezelfde naam, geschreven door Agatha Christie.

Het verhaal gaat over tien personen die een uitnodiging van een vage kennis krijgen om een weekend in een landhuis op het eiland door te brengen. Op de eerste avond krijgen de tien gasten via een grammofoonplaat te horen dat ze stuk voor stuk worden beschuldigd van een misdaad. Meteen daarna valt de eerste gast dood neer. Als een aantal uren later een tweede gast dood wordt gevonden slaat de angst toe. Er is een moordenaar en daar ze slechts met zijn tienen op het eiland zijn is de moordenaar een van hen!

Datum: 11 en 12 februari 2022
Locatie: Apollolaan 1, 2341BA Oegstgeest
Tijd: 19:30 deuren open, 20:00 begin voorstelling op de avond van 10 en 11 december 2021, en 14:00 deuren open, 14:30 begin voorstelling op de middag van 11 december 2021.

De show is volledig Engelstalig. 
Voor tickets, check https://www.leidenenglishtheatre.nl/tickets. Kaarten vanaf €10,- (exclusief servicekosten) te kopen. Voor meer informatie, contacteer LET via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..