Buy website traffic cheap

Musical Titanic door Stichting NoNonsense

Stichting NoNonsense speelt op 1 juni 2024 twee keer de voorstelling Titanic in de Grote Zaal van het Chassétheater. Met een gigantische cast van maar liefst bijna honderd mensen.

De musical Titanic vertelt het verhaal van de passagiers en de bemanning van de Titanic, een fantastisch schip op haar eerste reis. De eigenaar van het schip probeert een record te vestigen, wat van directe invloed is op alle bemanningsleden. Ieder gaat er op zijn eigen manier mee om.
Daarnaast toont de musical het klasse-verschil van de reizigers aan boord. Met vele rollen en prachtige muziek een schitterende musical om naar te kijken! 

Voor regisseur Nick van Kuipers en choreograaf Mark Zielhorst was het dit jaar een enorme uitdaging. Stichting NoNonsense heeft vier groepen en alle leden spelen mee in deze musical. De Youngzz (12-18 jaar) en de Theatergroep (18 jaar en ouder) spelen de totale musical en zij worden iedere voorstelling bijgestaan door 25 kinderen van de twee Teenzzgroepen (8-12 jaar). Deze leden komen niet alleen uit Breda en Rijen, waar de stichting repeteert, maar ook uit de wijde omgeving daarvan.

Aan het decor en de kleding is veel tijd besteed door leden van commissies en tijdens klusdagen. Vanaf september hebben de leden gewerkt aan zang en dans, maar ook aan spel, houding en uitspraak. Het moet echt de sfeer van de Titanic uitademen. De cast hoopt dan ook veel publiek te mogen ontmoeten op 1 juni.  De kaartverkoop gaat via het Chassétheater.