Buy website traffic cheap

Het Rijswijks Jeugdtheater presenteert: Shrek the Musical

Shrek the Musical op 8 en 9 juni in de Rijswijkse Schouwburg door het Rijswijks JeugdTheater: een magische reis vol humor en avontuur

Het verhaal van deze musical is gebaseerd op de bekende gelijknamige animatiefilm. De onwaarschijnlijke held Shrek en zijn trouwe metgezel Ezel proberen de mooie prinses Fiona te redden uit de klauwen van de gemene Lord Farquaad. Er is ook nog een Draak, en een hele stoet sprookjesfiguren onder aanvoering van Pinokkio. Zij maken samen Shrek tot een vrolijke familiemusical, waarin met humor wordt uitgedragen dat iedereen zichzelf mag zijn. Hang de vlag maar uit en vier je eigen feest!

Shrek the Musical wordt opgevoerd door 30 getalenteerde jonge spelers van het Rijswijks Jeugdtheater. Zij hebben een jaar gerepeteerd voor de voorstelling en kijken er naar uit om voor een volle zaal in de Rijswijkse Schouwburg te spelen, zingen en dansen.

De regie is in handen van Jim Bes, de zang staat onder leiding van Nathalie van der Kaaden, de choreografie is gemaakt door Jilly Knol.  

8 en 9 juni in de Rijswijkse Schouwburg. Geschikt voor alle leeftijden

Kaarten voor Shrek zijn verkrijgbaar via
www.rijswijkseschouwburg.nl