Buy website traffic cheap

Philippe Geubels ontvangt be•at Award voor meer dan 67.000 bezoekers

V.l.n.r. Kristof De Block (Comedyshows), Philippe Geubels en theaterdirecteur Ralf Geheniau.

Zondagavond 28 april 2024 ging theater- en televisiemaker Philippe Geubels een laatste keer in bad. De laatste voorstelling van zijn succesvolle theatershow 'Geubels Gaat in Bad' vond plaats in Stadsschouwburg Antwerpen. Theaterdirecteur Ralf Geheniau overhandigde hem de eerste be•at Award namens de meer dan 67.000 bezoekers die genoten van zijn show in de theaters van zalengroep be•at.

In september 2022 kondigde Philippe Geubels groot nieuws aan. Op een druk bijgewoonde persconferentie op het podium van Stadsschouwburg Antwerpen maakte hij zijn nieuwe theatershow ‘Geubels Gaat in Bad’ bekend. Na vijf jaar keerde hij terug naar het theater met een nieuwe show.

Dat Vlaanderen ernaar uitkeek om Geubels terug te zien in het theater, was een understatement. Tickets vlogen de deur uit met als resultaat 39 voorstellingen in Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt en meer dan 67.609 toeschouwers.

Comedyshows.be, promotor van de voorstellingen, kijkt tevreden terug op de indrukwekkende theaterreeks. "We vonden het superplezant om het mee te maken en dat iedereen mee in bad is gegaan" glimlacht Kristof De Block van Comedyshows.be. Philippe Geubels: "Dit is de mooiste be•at prijs dat ik ooit al heb gekregen".

Philippe Geubels ontvangt be•at Award voor meer dan 67.000 bezoekers

Allereerste be•at Award voor uitzonderlijke theaterreeks
Omdat Philippe Geubels een stand-up comedian buiten categorie is, ontving hij zondagavond de eerste be•at Award. “Deze award is bedoeld voor artiesten die hun passie en talent delen met het publiek en een blijvende indruk achterlaten”, aldus Ralf Geheniau, theaterdirecteur bij be•at. ”We zijn Philippe Geubels en zijn team enorm dankbaar voor de fantastische tijd die hij onze bezoekers bezorgde en kijken nu al uit naar zijn volgende tournee!"