Buy website traffic cheap

Samenwerking tussen Jon van Eerd’s Pretpakhuis en de Efteling

Vandaag is bekend geworden dat Jon van Eerd’s Pretpakhuis en attractiepark de Efteling, gaan samenwerken. De komedie die zij met elkaar op de planken zullen brengen heet ‘Een Nacht in de Efteling’ en is vanaf december 2024 in de Nederlandse theaters te zien. De cast bestaat uit Patrick Martens, Zjon Smaal, Cathalijne de Sonnaville, Suzanna Pleiter, Lars Vaessen en Bente Bo Stoelwinder. Het script en de regie liggen in de handen van de meester van de komedie, Jon van Eerd. De voorstelling is dan ook een mooi huwelijk tussen de Efteling en de stijl van Jon van Eerd’s Harrie Vermeulen voorstellingen en typeert zich als hilarisch, spannend, hedendaags, uitdagend en verrassend fantasievol.

“Een hilarische zoektocht in de wereld tussen betovering en realiteit.”‘Ik ben heel trots op deze samenwerking en cast,’ laat Jon van Eerd weten. ‘De Efteling en ons bedrijf Het Pretpakhuis bundelen op deze manier de krachten en dat staat garant voor een fantastische theaterbeleving voor alle leeftijden. Deze uitdaging biedt ontzettend veel perspectief voor iedereen boven de 1.20 meter. Hahaha.’

Efteling-directeur Fons Jurgens: "Efteling verbindt door verhalen, dit doen we dagelijks in het park, maar ook al vele jaren in het theater in de Efteling en met eigen producties die in theaters door Nederland en België toeren. Wij vonden de tijd rijp voor een komische voorstelling en kwamen bijna automatisch terecht bij Jon van Eerd. De Efteling en Pretpakhuis zijn twee partijen met een eigen signatuur: waar de Efteling staat voor sprookjesachtig en avontuurlijk, is Pretpakhuis juist komedie. Met elkaar brengen we een komische theatervoorstelling vol verwondering waarmee we mensen, jong en oud, willen laten lachen.

 

 

Over Een Nacht in de Efteling
Sprookjes bestaan! Of toch niet? Ontdek het in deze doldwaze achtbaan van idiote misverstanden, spannende achtervolgingen en kolderieke belevenissen.

De komische stijl van Jon van Eerd gecombineerd met de betovering van de Efteling. Dat zorgt gegarandeerd voor een hilarische voorstelling voor jong en oud. ‘Een Nacht in de Efteling’ is geen sprookje, maar een absurde zoektocht in de wereld tússen betovering en realiteit.

Als de zusjes Julia en Sophie een nacht doorbrengen in de Efteling ontstaat er een dol, dwaas en komisch avontuur. In de Wereld vol Wonderen is namelijk alles en iedereen ontregeld. Van Roodkapje tot de Heks en van Holle Bolle Gijs tot de Fakir. Vinden de zusjes op tijd de kern van de fantasie? Een opeenvolging van misverstanden, briljante decorvondsten en uitdagende luchtkastelen. Precies zoals je van Jon van Eerd gewend bent.

 

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar: www.pretpakhuis.nl