Buy website traffic cheap

De populairste musical ooit, 'The Phantom Of The Opera' van Andrew Lloyd Webber, komt voor een beperkte speelperiode naar België, vanaf 6 februari 2025 in Stadsschouwburg Antwerpen.

De beroemdste musical van Andrew Lloyd Webber is ook een van de succesvolste in de entertainmentgeschiedenis. Hij speelde voor meer dan 160 miljoen mensen in 46 landen, 193 steden en in 21 talen. Bovendien won de musical ruim 70 grote theaterprijzen, waaronder zeven Tony Awards en vier Olivier Awards, inclusief die voor Beste Musical. De originele productie opende in 1987 in het Londense West End, waar de show de voorbije 38 jaar lang onafgebroken speelt.

'The Phantom Of The Opera', gebaseerd op de klassieke roman Le Fantôme de L’Opéra van Gaston Leroux en gesitueerd in het prachtige Parijs van de jaren 1930, vertelt het verhaal van een muzikaal genie dat alleen bekend staat als 'The Phantom'. Hij spookt rond in de diepten van het operagebouw van Parijs.

Betoverd door het talent en de schoonheid van een jonge sopraan – Christine, maakt de Phantom haar tot zijn protegé en wordt hevig verliefd op haar. Onbewust van Christines liefde voor Raoul, leidt de obsessie van de Phantom tot een dramatische wending waarin jaloezie, waanzin en passies samenkomen.