Buy website traffic cheap

Voorlopig geen herneming 'Mamma Mia!', wél Vlaamse 'Pretty Woman'

Deep Bridge pakt in 2025 uit met een Vlaamse primeur en kondigt met trots 'Pretty Woman - De Musical' aan. Deze romantische musicalcomedy, gebaseerd op de iconische film, is vanaf 23 maart 2025 voor het eerst te zien in Vlaanderen en dat in Antwerpen, Gent en Hasselt.herneming, mamma, mia,  vlaamse, pretty, woman

Oorspronkelijk stond in dezelfde speelperiode de herneming van ABBA-musical 'Mamma Mia!' op de planning. Producent Deep Bridge: "Door omstandigheden, geheel buiten onze wil, zijn we genoodzaakt om 'Mamma Mia!' tijdelijk uit te stellen. We hopen in de nabije toekomst nieuwe data te kunnen bevestigen en we kijken ernaar uit deze te kunnen delen met tickethouders en publiek." Ticketkopers van 'Mammia Mia!' werden reeds op de hoogte gebracht van de - voorlopige - annulering van de show.

'Pretty Woman' vertelt het onwaarschijnlijke liefdesverhaal tussen escorte Vivian Ward en zakenman Edward Lewis wiens levens voorgoed veranderen na één toevallige ontmoeting. De film met Julia Roberts en Richard Gere in de hoofdrol was een wereldwijde hit en is tot op vandaag nog steeds één van de meest geliefde romcoms allertijden. De muziek voor de musical werd geschreven door Grammy Award-winnaar Bryan Adams en Jim Vallance en is na succes op o.a. Broadway, West End en Nederland vanaf volgend jaar voor het eerst te zien in Vlaanderen. Stany Crets tekent voor de regie en de choreografie is in handen van Laurent Flament.

De vrouwelijke hoofdrol gaat naar Helle Vanderheyden die, exact 35 jaar na de première van de film, in de voetsporen mag treden van Hollywood-legende Julia Roberts als Vivian Ward.

Voorlopig geen herneming 'Mamma Mia!', wél Vlaamse 'Pretty Woman'Foto: Deep Bridge

"Wie wil er nu niet in de schoenen van Julia Roberts staan? Ze heeft van Vivian een iconisch personage gemaakt. From zero to hero, ondanks alle tegenkanting en dat altijd ook op haar eigen, heerlijk complexloze manier. 'Pretty Woman' heeft alleszins geen geheimen voor mij, ik heb de film letterlijk al honderd keer gezien!," laat Helle Vanderheyden weten. Wie de Vlaamse Richard Gere zal worden, is nog niet bekend. In Nederland was de Vlaamse musicalacteur Dieter Spileers alleszins al understudy voor de rol van Edward Lewis.herneming, mamma, mia,  vlaamse, pretty, woman

Bij de lancering van deze voorstelling pakt producent Deep Bridge uit met een promotie: iedereen die tot zondag 14 juli een ticket boekt, krijgt een tweede ticket gratis. Meer informatie over deze actie en over de voorstelling kan je vinden op www.deepbridge.be.