Buy website traffic cheap

Natuur- en dierenexpert Floris Göbel presenteert Planet Earth III Live in Concert

BBC Studios en Friendly Fire zijn verheugd om te vermelden dat Planet Earth III Live In Concert plaatsvindt op 29 september 2024 in de Ziggo Dome. Natuur- en dierenexpert Floris Göbel presenteert de show en vertelt verhalen van de tv-ploeg achter de prachtige natuurbeelden van de gelijknamige televisieserie. Kaarten zijn te koop via www.planetearth3concert.com.

De Planet Earth III show is een combinatie van zowel muziek als beeld. Tijdens de show wordt beeldmateriaal van de nieuwste sensationele TV-serie (geproduceerd door de meervoudig bekroonde BBC Studios Natural History Unit) vertoond in 4K ultra HD. Daarnaast wordt tijdens het concert muziek gespeeld door het City of Prague Philharmonic orkest, met composities door Oscarwinnaar Hans Zimmer, Jacob Shea en Sara Barone: Bleeding Fingers Music. Hans Zimmer en zijn team van Bleeding Fingers zijn een gevestigde creatieve kracht in de wereld van muziek voor visuele media. Het componistencollectief heeft veel iconische projecten tot een hoogtepunt gebracht, waaronder Planet Earth en The Simpsons, maar het team heeft ook innovatieve manieren gevonden om popmuzikanten aan de top te brengen, door samen te werken met artiesten als Radiohead, Sia, Camilla Cabello, RAYE en Bastille.

De show neemt het publiek mee naar alle uithoeken van de planeet, van woestijnen en graslanden, door bossen, langs kustlijnen en naar de diepten van de oceaan, met buitengewone verhalen over dierendrama's die spannend, grappig en soms hartverscheurend zijn. Zoals altijd blijft de natuur verrassen en dit concert laat zien hoe dieren zich op buitengewone manieren aanpassen om uitdagingen te overleven in een wereld waarin de mens een centrale rol speelt.

Floris Göbel is natuur- & dierenexpert, presentator én werkt als vrijwilliger bij de dierenambulance Amsterdam. Afgelopen jaar beleefde hij zijn doorbraak bij het grote publiek door zijn deelname aan het populaire programma Expeditie Robinson waar hij het tot de halve finale wist te schoppen. Floris is heel actief op social media en in zijn content neemt hij zijn volgers mee op avontuur in Nederland en omstreken én vertaalt hij zijn verhalen die hij meemaakt tijdens zijn werk op de dierenambulance. 

De liefde voor dieren zat er al jong in bij de presentator. “Al sinds ik klein ben, trek ik de natuur in op zoek naar slangen, salamanders en hagedissen. Vroeger op vakantie lag ik nooit aan het zwembad, maar nam ik mijn broertje en zusje mee het bos in. Thuis had ik mijn hele kamer volgebouwd met terraria met reptielen. En in het weekend hing ik rond in de dierenwinkel om te zien of ik daar kon helpen. Eigenlijk was ik altijd al met dieren bezig, en dat is nooit veranderd.”

De kaartverkoop is gestart via www.planetearth3concert.com vanaf €55,- (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten).