Buy website traffic cheap

Re-Play & Roméo maken comeback met theatertour 'The Legacy Tour'

Foto: Jasper Suyk.

Re-Play & Roméo, de iconische pop/R&B-groepen uit de jaren '90, bundelen vanaf oktober 2024 hun krachten voor een unieke theatertour: 'The Legacy Tour'. Verwacht een spectaculaire show vol entertainment, passie en natuurlijk tijdloze hits die nostalgische herinneringen oproepen.

Voor het eerst zullen Re-Play en Roméo samen het podium delen en nummers ten gehore brengen. Laat je meeslepen door de onvergetelijke hits van Re-Play, zoals 'Ala-Day' en 'Never Nooit Meer', en raak betoverd door de tijdloze melodieën van Roméo, waaronder 'Coming Home' en 'Secret Love'.

Bereid je voor op een avond vol spektakel en dansbare nummers, waarbij het charisma van Re-Play's Mark, Sam en Henk, en de onmiskenbare klasse van Roméo's Milton, Julian en Spencer centraal staan. Ze worden bijgestaan door een live band van vier getalenteerde muzikanten die de energie en sfeer naar een hoger niveau tillen.

Mark Dakriet (Re-Play):
"Speciaal voor deze tour komen wij samen met Roméo om het broederschap te vieren en jullie een avond te bezorgen die je nooit meer vergeet. Tijdens deze tour ontdekt het publiek verrassende momenten uit het verleden, maar ook van nieuwe hoogtepunten."

Milton Wijngaarde (Roméo):
"The Legacy Tour betekent voor mij persoonlijk een viering. Niet alleen met mijn broeders van Roméo (die ook mijn echte broeders zijn) waar we 28 jaar geleden mee begonnen zijn. Maar ook met Re-Play, omdat onze paden elkaar zo vaak hebben gekruist en wij elkaar al langer kennen dan dat we muziek maken.” 

Première en tourdata
De première van 'The Legacy Tour' vindt plaats op 12 oktober in het Oude Luxor Theater, Rotterdam. De tour trekt door heel Nederland, van Uden tot Purmerend en van Amersfoort tot Vlaardingen.

Zeg nooit 'Never nooit meer', want de boys are 'Coming Home'.

Klik hier voor de speellijst