Buy website traffic cheap

Tekst en beeld Mischa MuijlaertTekst en beeld Mischa Muijlaert

Wat mijn man niet weet, een tragikomedie vol vragen.

Victoria Koblenko, Birgit Schuurman en Puck Pomelien Busser spelen in deze komedie over vriendschap, trouw én ontrouw de drie 90-jarige vriendinnen Linda, Lot en Leanne. Zij zijn al 80 jaar bevriend, hadden elkaar even uit het oog verloren en zien elkaar nu weer na lange tijd. Ze blikken terug op hun leven. Er is veel gebeurd en er zijn nog wel vraagtekens bij diverse van deze gebeurtenissen. Want zijn de drie vriendinnen wel altijd eerlijk tegen elkaar geweest? En hoe zat het nu met de dood van Max? Langzaam aan wordt duidelijk hoe het zat met het vertrouwen en de eerlijkheid naar elkaar toe.

WatMijnManNietWeet PremiereGouda28okt2023 09 Mischa
Dit wordt verteld in snel opvolgende korte scènes waartussen de vierde wand steeds weer opnieuw gebroken wordt. Het driedimensionale decor op het midden van het podium, is goed bedacht en wordt regelmatig gedraaid, waarin steeds nieuwe scenes gespeeld worden. De drie dames laten zien dat ze veel in hun mars hebben. Hun spel is sterk! De emoties vliegen door de lucht. Ze shinen van begin tot einde en ook als Schuurman tóch een lied zingt (want ja het is geen musical) knalt ze de zaal in!

Er wordt constant heen en weer gesprongen in de tijd. Van tiener tot volwassene en weer terug. Dat is goed te volgen maar de korte scenes en het steeds tot het publiek richten maken de voorstelling wel erg onrustig.
Wat mijn man niet weet is geen geijkte komedie en anders dan anders. Maar zeker een prima voorstelling!

Kijk voor meer informatie en kaarten op https://watmijnmannietweet.nl/

Gezien op 28 oktober 2023 in de Goudse Schouwburg in Gouda