Buy website traffic cheap

Repetities Suburbia zomervoorstelling "Carnage" gestart

Deze zomer speelt Suburbia Carnage, een gemene komedie over beschaafde mensen van Yasmina Reza. Met acteurs Hanne Arendzen, Ali-Ben Horsting, Kirsten Mulder en Chiem Vreeken. De première is zondag 23 juni om 20.30 uur op Stadsboerderij Almere.

Carnage, ook bekend onder de originele titel De God van de slachting, is wereldwijd een vaak gespeeld stuk, geliefd bij regisseurs, acteurs én publiek. Roman Polanski verfilmde het stuk in 2011 tot de succesvolle speelfilm Carnage.

Twee elfjarige jongens zijn aan het vechten op het schoolplein. De een slaat met een stok, de ander verliest twee snijtanden. De ouders komen samen en bespreken de kwestie, zoals beschaafde mensen dat doen.

Maar wat begint als een beleefde ontmoeting tussen tolerante, verstandige mensen, compleet met espresso en clafoutis (taart), ontaardt in een gevecht waar de ouders hun kinderen overtreffen.

Met Hanne Arendzen (Augustus Oklahoma, EX), Ali-Ben Horsting (Augustus Oklahoma, EX), Chiem Vreeken (Voetbalmaffia, Commando’s, Tom op de boerderij) en met Kirsten Mulder (o.a. Toneelgroep Oostpool, voor haar rol als Honey in Who's afraid of Viriginia Woolf won Kirsten de Colombina). De regie is in handen van Albert Lubbers.

Speeldagen en première
De zomervoorstelling Carnage is te zien van 19 juni t/m 28 juli op Stadsboerderij Almere, op Stadslandgoed De Kemphaan. De première is zondag 23 juni om 20.30 uur (dit is, in tegenstelling tot een eerder persbericht, de definitieve premièredatum).

Speeldagen van woensdag tot en met zondag (behalve zaterdag 22 juni). Aanvang op woensdag tot en met zaterdag om 20.30u. Op zondag is de aanvang om 15.00u (behalve 23 juni).

Voorafgaand aan de voorstellingen op zondag, om 14.15 uur, zijn er inleidingen. Het driegangendiner is van woensdag tot en met zaterdag, aanvang 18.30u. Het publiek zit overdekt. Prijzen vanaf €28,00. Meer info en kaartverkoop: www.suburbia.nl.

Tekst: Yasmina Reza, vertaling: Laurens Spoor, regie: Albert Lubbers, spel: Hanne Arendzen, Ali-Ben Horsting, Kirsten Mulder, Chiem Vreeken, decorontwerp: Herbert Janse, kostuumontwerp: Dorien de Jonge, lichtontwerp en techniek: Neal Groot.